Foto MOT Veilig werken 1
31 Mei 2017

5 jaar ongevalsvrij op MOT

Op 2 mei 2017 heeft MOT en daarmee ook MOVE, het samenwerkingsverband met Verwater, de mijlpaal van 5 jaar zonder verzuimongeval bereikt. De directie van MOT en het MOVE-team is iedereen erkentelijk voor de inzet en de alertheid die dit geweldige resultaat mede mogelijk hebben gemaakt.

Deze mijlpaal is uiteraard een mooi punt om bij stil te staan maar… met veiligheid moet je niet stil blijven staan maar verder gaan! Daarom stellen we alles in het werk om er zo voor te zorgen dat we ook volgend jaar weer opnieuw een jaar zonder verzuimongeval kunnen vieren op MOT. In 2017 zorgen we er met zijn allen voor dat ons motto: “ik werk veilig of ik werk niet” geen loze woorden blijven. Het belangrijkste is immers dat we allemaal het zelfde doel voor ogen hebben en dat iedereen op het einde van de werkdag veilig en gezond naar huis terugkeert.

Vergelijkbare artikelen

06. Mai 2024

Loud Out RDM

Am vergangenen Donnerstag haben die ersten fünf der zehn Edelstahltanks unsere Fertigteilwerkstatt verlassen. Dies wurde ausgiebig mit leckeren und wohlverdienten Snacks für das gesamte Team gefeiert, das extrem hart an diesen Tanks gearbeitet hat! Sobald die nächsten fünf fertig sind, werden sie an unseren geschätzten Kunden ausgeliefert. 

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.