1
15 juli 2022

Mooie opdracht gescoord bij HES Botlek Tank Terminal

Samen met directeur Coen Janssen en projectmanager Richard de bruijn zijn de contracten getekend en is de taart opgegeten! We zijn er klaar voor om voor HES Botlek Tank Terminal B.V. met het project Tankput 10 aan de slag te gaan.

Jelle Jippe Holwerda, Leo van der Linden, Cor van der Horst en Wilfred Stroop zullen onder de vlag van Verwater de leidinginfrastructuur op de terminal en de steigercapaciteit vergroten, inclusief het leveren en installeren van de spiralen in de tanks.

Door het uitvoeren van deze werkzaamheden draagt Verwater bij aan de realisatie van de doelstellingen van HES Botlek Tank Terminal B.V. waarbij ruim 35% van de totale opslagcapaciteit geschikt is voor de opslag van biobrandstoffen.

Vergelijkbare artikelen

06. Mai 2024

Loud Out RDM

Am vergangenen Donnerstag haben die ersten fünf der zehn Edelstahltanks unsere Fertigteilwerkstatt verlassen. Dies wurde ausgiebig mit leckeren und wohlverdienten Snacks für das gesamte Team gefeiert, das extrem hart an diesen Tanks gearbeitet hat! Sobald die nächsten fünf fertig sind, werden sie an unseren geschätzten Kunden ausgeliefert. 

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.