Verwater Tankbouw
8 Juli 2015

Nieuwe projecten in Oman

Verwater is reeds sinds 1974 aanwezig in Oman op het gebied van vijzelwerkzaamheden, en is onlangs haar activiteiten uit aan het breiden met een aantal nieuwe projecten.

Na het uitvoeren van tankinspecties aan het einde van 2014, kreeg Verwater Shanfari onlangs de opdracht voor vijzelwerkzaamheden bij ORPIC Oman. Daarnaast ondersteunen wij een van onze partners in Oman bij een ander project op het gebied van constructiemanagement.

Vergelijkbare artikelen

06. Mai 2024

Loud Out RDM

Am vergangenen Donnerstag haben die ersten fünf der zehn Edelstahltanks unsere Fertigteilwerkstatt verlassen. Dies wurde ausgiebig mit leckeren und wohlverdienten Snacks für das gesamte Team gefeiert, das extrem hart an diesen Tanks gearbeitet hat! Sobald die nächsten fünf fertig sind, werden sie an unseren geschätzten Kunden ausgeliefert. 

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.