7yMTsGPqOYL8cs2SptZgncSNqPKk02Ds5UnxiAQD
18 Juni 2023

Safety Summer Event 2023

Jules Heijneman heeft ons meegenomen in de wereld van hein en guus (en dat schrijf je inderdaad met kleine letters). Een intensief programma dat gaat over ons gedrag. Hoe maken we iedere dag, ook op het laatste moment, de juiste keuzes? Waarom kiezen we soms toch voor een olifantenpaadje terwijl we de regels zo goed kennen? Hoe houden we onszelf en elkaar scherp en alert, in een taal die iedereen begrijpt?

Veiligheid is van iedereen. Iedereen moet zich vrij voelen om de ander aan te spreken op veiligheid. Met respect en op gelijke ooghoogte, ongeacht functie, positie, leeftijd, achtergrond en nationaliteit. Als het gaat over veiligheid is er geen hiërarchie, kan er simpelweg geen hiërarchie zijn, ook niet tussen klant en contractor. Dan gaat het over partnerschap, met elkaar leren, discipline opbouwen en samen de toon zetten. Samen een open cultuur stimuleren waarin aanspreken en preventie worden beloond. Een cultuur waarin plaats is voor overleg over veiligheid, hoor en wederhoor, en bovenal: waarin de mens immer centraal staat.

En, ja natuurlijk, we zouden Verwater niet zijn als er daarna geen plaats zou zijn voor een hoop fun! 😄 Zo belangrijk, naast hard werken en dagelijks de lat hoog leggen, ook lekker relaxen met elkaar. Genieten van de zon, het strand, het eten en de muziek! Als cadeautje voor iedereen een mooie Verwater hoodie voor onderweg, van thuis naar het werk, zodat iedereen ons herkent!

Ach, soms is er een moment dat het helemaal goed is!

Marloes Oude Breuil

CEO Verwater

1687075598788

Vergelijkbare artikelen

06. Mai 2024

Loud Out RDM

Am vergangenen Donnerstag haben die ersten fünf der zehn Edelstahltanks unsere Fertigteilwerkstatt verlassen. Dies wurde ausgiebig mit leckeren und wohlverdienten Snacks für das gesamte Team gefeiert, das extrem hart an diesen Tanks gearbeitet hat! Sobald die nächsten fünf fertig sind, werden sie an unseren geschätzten Kunden ausgeliefert. 

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.