Verwater Tankbouw
8 Juli 2015

Tank vijzel project in Koeweit voltooid

Nadat op 1 mei 2016 het contract met GS Engineering & Construction was getekend voor een tank vijzel project in Kuwait, is het Verwater team op 1 juni on site gestart met engineering werkzaamheden, mobiliseren van het team en vijzelwerkzaamheden.

Het project, dat gepland was met een looptijd van 6 maanden, werd 6 weken voor de deadline voltooid. Dit tot grote waardering van onze klant, zoals vermeld in bijgaande waarderingsbrief:

"Uw voorbeeldige prestaties en professionele ethiek heeft ons in staat gesteld om het vervangen van de isolatie onder de Tank Bodem eerder dan het geplande tijdschema uit te voeren. We konden dit niet hebben gedaan zonder uw expertise.

Specifiek willen we de waardering uitspreken voor uw projectleiders, de heer Michel, de heer Bjorn en de heer Broos met betrekking tot hun vastberadenheid en de drang om altijd hun uiterste best te doen om taken sneller te voltooien. Wij danken hen voor hun inzet en enthousiasme.

Mr. Dong Wook Kim

Project Director

NLFT Project”

 

Een mooi uitgevoerde klus van ons Verwater team!

Vergelijkbare artikelen

06. Mai 2024

Loud Out RDM

Am vergangenen Donnerstag haben die ersten fünf der zehn Edelstahltanks unsere Fertigteilwerkstatt verlassen. Dies wurde ausgiebig mit leckeren und wohlverdienten Snacks für das gesamte Team gefeiert, das extrem hart an diesen Tanks gearbeitet hat! Sobald die nächsten fünf fertig sind, werden sie an unseren geschätzten Kunden ausgeliefert. 

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.