ISO14001.jpeg 0
13 November 2017

Verwater Industrical Services ontvangt ISO 1400 1 Certificaat

Deze week heeft Verwater Industrial Services mede dankzij de inzet van de medewerkers het ISO 14001:2015 certificaat mogen ontvangen.

Het behalen van dit certificaat laat zien dat wij ons bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en structureel aandacht besteden aan het onderwerp milieu in onze bedrijfsvoering.

De ISO 14001:2015 certificering is één van de doelstellingen welke zijn vastgelegd in ons ambitieuze MVO beleid. Samen met ISO 9001 hebben we een nu kwaliteitsmanagementsysteem in huis dat onze organisatie helpt om op een gestructureerde en verantwoorde wijze door te groeien.

Verwater Industrial Services streeft naar een continue verbetering van de klanttevredenheid, veiligheid, product- en de proceskwaliteit, gezondheid, welzijn en milieu binnen onze eigen maar ook uw bedrijfsprocessen. Het is onze ambitie om hierin onderscheidend te zijn.

Met deze ISO-certificering voldoen wij aan de eisen van onze klanten in de markten waarin wij opereren zoals chemie, food, feed, pharma, oil&gas, water en energie. Het laat zien dat onze bedrijfsprocessen, zowel op het gebied van kwaliteit als milieu, goed op orde zijn. 

Daar zijn we met ons hele team bijzonder trots op!

Vergelijkbare artikelen

06. Mai 2024

Loud Out RDM

Am vergangenen Donnerstag haben die ersten fünf der zehn Edelstahltanks unsere Fertigteilwerkstatt verlassen. Dies wurde ausgiebig mit leckeren und wohlverdienten Snacks für das gesamte Team gefeiert, das extrem hart an diesen Tanks gearbeitet hat! Sobald die nächsten fünf fertig sind, werden sie an unseren geschätzten Kunden ausgeliefert. 

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.