Certificaat TUVNORD   WHG
17 Februari 2022

WHG Fachbetrieb Certificaat voor Verwater

Volgens de Duitse Wet op de waterhuishouding (WHG) mogen alleen gecertificeerde gespecialiseerde bedrijven werkzaamheden uitvoeren aan installaties met vloeistoffen die gevaarlijk zijn voor het water.
Verwater heeft de audit van TÜV NORD succesvol doorlopen en is sinds december 2021 WHG gecertificeerd. Met dit certificaat kunnen we in Duitsland werkzaamheden uitvoeren zoals de bouw, het herstel en de buitenbedrijfstelling van tanks en industriële installaties.
We zijn momenteel in Duitsland al bezig met het onderhoud en de voorbereidingen voor tankonderhoud aan diverse tanks. Met het behalen van dit certificaat kunnen we de daadwerkelijke werkzaamheden in gang gaan zetten. Dit betekent dat we onze ambitie om te gaan groeien in de Duitse industriële markt waar kunnen gaan maken.

Vergelijkbare artikelen

06. Mai 2024

Loud Out RDM

Am vergangenen Donnerstag haben die ersten fünf der zehn Edelstahltanks unsere Fertigteilwerkstatt verlassen. Dies wurde ausgiebig mit leckeren und wohlverdienten Snacks für das gesamte Team gefeiert, das extrem hart an diesen Tanks gearbeitet hat! Sobald die nächsten fünf fertig sind, werden sie an unseren geschätzten Kunden ausgeliefert. 

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.