1707767976685
14 Februari 2024

Grote Piping opdracht gescoord bij LBC Tank Terminals Antwerpen

Vrijdag grote opdracht getekend bij LBC Tank Terminals in Antwerpen! De opdracht is voor onze Piping en Mechanical afdeling in België onder leiding van Johan Blommaert. Er zijn dagen dat we dit niet binnenhalen ๐Ÿ˜‰ dus samen beklonken in de Bitterpeeën! Veel lof voor ons team - zij hebben echt alles op alles gezet om deze opdracht op te halen!

LBC Tank Terminals breidt uit in Antwerpen met 80.000 kubieke meter. De nieuwe opslagcapaciteit en infrastructuur zullen met name gebruikt worden voor de opslag van basisoliën en chemicaliën. Verwater zal onder meer zorgen voor het deel steel & firefighting, zijnde de staalstructuren, piping, stellingen, isolatie, tracing, montage van pompen, laadarmen en aansluiting van de nieuwe skid aan de jetty.

We gaan er een top project van maken samen met het LBC team, dat weet ik zeker! ๐Ÿงก๐Ÿ’™

Marloes Oude Breuil

CEO Verwater

Vergelijkbare artikelen

25 Maart 2024

Continuïteit en Samenwerking

Binnen Verwater Industrial Services streven we naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij onze projectmanagers en contractmanagers een essentiële rol spelen. Tegelijkertijd erkennen we ook de waarde van onze ervaren collega's die op enig moment toe zijn aan welverdiende rust, zoals VUT of pensioen.

22 Maart 2024

Partner Awards TotalEnergies

Gisteravond hebben wij maar liefst twee Partner Awards van TotalEnergies aan onze prijzenkast mogen toe voegen! ๐Ÿ†๐Ÿ† De awards zijn gewonnen door onze civiele ploeg voor Categorie A > 5.000 uren (klusjescontract) en voor Categorie B/C > 25.000-50.000 uren (burgerlijke bouwkunde). Trots op onze mannen! ๐Ÿ’ช

15 Maart 2024

Vrouwendag bij Verwater!

Afgelopen vrijdag 8 maart was het Internationale Vrouwendag en dat is ons niet ontgaan. Van een ontbijt in Rotterdam tot een lunch in Amsterdam, Groningen en Antwerpen, we hebben de vrouwen flink in de watten gelegd. Een dag vol plezier en gezelligheid!